Korsvägen
Kompetensutveckling för lärare och förskollärare

Arbetslivets socialpsykologi & Aktuella utvecklingslinjer i brottsligheten – fortbildning för samhällskunskapslärare

Kontakta Korsvägen

Ställ gärna frågor om fortbildning eller uppdragsutbildning här. Vi är också tacksamma för alla tips och idéer på innehåll till sidan!

När det behövs skickar vi din fråga vidare till rätt person inom Göteborgs universitet.

Strategisk profil.

Dessa två kurser, speciellt anpassade för lärare, kan sökas nu – går höstterminen 2017.

Arbetslivets socialpsykologi: Med särskild relevans för läraryrket och skolmiljön

Kursen vänder sig till dig som är ämneslärare och undervisar i ämnet sociologi på gymnasiet, och till dig som undervisar i samhällskunskap och andra samhällsvetenskapliga kurser/ämnen i gymnasium och grundskola där sociologiska perspektiv ingår.

Till anmälan

Aktuella utvecklingslinjer i brottsligheten med särskild relevans för läraryrket och skolmiljön

Till anmälan

Fakta